Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται με την Elta Courier.  Με την επιφύλαξη των διατάξεων του όρου 4 σχετικά με τη διαθεσιμότητα προϊόντων καθώς και με την επιφύλαξη συνδρομής ειδικών περιστάσεων και περιστάσεων ανώτερης βίας, υποσχόμαστε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας αναφορικά με το προϊόν ή τα προϊόντα που αναγράφονται στην επιβεβαίωση αποστολής έως την ημερομηνία παράδοσης που ορίζεται στην «Επιβεβαίωση αποστολής».

ΕΛΛΑΔΑ

-Παράδοση Προϊόντων:

Συγκεκριμένα, εφόσον πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας τις εργάσιμες ημέρες από Δευτέρα έως και την Παρασκευή και έως τις 15.00 μ.μ., η παραγγελία σας, εφόσον ο τόπος παράδοσης είναι η Ηπειρωτική Ελλάδα, θα αποσταλεί την επόμενη εργάσιμη μέρα ενώ, στην περίπτωση που τόπος παράδοσης οριστεί από μέρους σας κάποιο εκ των νησιών μας, η παραγγελία σας θα παραδοθεί το αργότερο εντός 2 έως 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία «Επιβεβαίωσης Αποστολής».

Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Οι ημέρες παράδοσης ορίζονται από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9.00 πμ μέχρι 17.00 μμ για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα και σε όλη την Κρήτη (νομοί Ηρακλείου, Χανίων, Λασιθίου και Ρεθύμνου). Για δε την υπόλοιπη Ελλάδα ισχύουν οι ώρες παράδοσης της εκάστοτε Μεταφορικής Εταιρείας.

-Έξοδα Αποστολής:

Οι παραγγελίες  διεκπεραιώνονται με ΕΛΤΑ Courier και το σύνολο της αξίας του καλαθιού είναι μικρότερο των 35 τα μεταφορικά είναι 2,50€, χωρίς οποιαδήποτε περαιτέρω επιβάρυνσή σας.

Για παραγγελίες που διεκπεραιώνονται με ΕΛΤΑ Courier και το σύνολο της αξίας του καλαθιού είναι μεγαλύτερο ή ίσο των 35 το κόστος αποστολής είναι δωρεάν.

Για τους σκοπούς των παρόντων Όρων, η «παράδοση» θα θεωρείται ότι έχει πραγματοποιηθεί ή η παραγγελία σας θα θεωρείται ότι έχει παραδοθεί όταν εσείς ή κάποιο τρίτο πρόσωπο που εσείς έχετε ορίσει, διάφορο του μεταφορέα έχει αποκτήσει την κατοχή, ήτοι τη φυσική εξουσίαση ή τον έλεγχο επί του προϊόντος ή των προϊόντων , γεγονός που θα αποδεικνύεται από την υπογραφή του αποδεικτικού παραλαβής της παραγγελίας σας στη συμφωνημένη διεύθυνση παράδοσης.